Vaš partner u reklamnoj industriji i građevinarstvu

CEBOS Pleksiglas Centar- Vaš partner u reklamnoj industriji i građevinarstvu

Kompanija ”CEBOS” osnovana je 1991. godine kao kompanija koja se bavi vizualnim komunikacijama u skladu s najnovijim trendovima. Danas je poznata kao Cebos- Pleksiglas centar. Kompanija se bavi  distribucijom repromaterijala za građevinu, vizualne komunikacije, enterijere, eksterijere… Sjedište kompanije je u Sarajevu – glavnom gradu  Bosne i Hecegovine, sa lagerom za repromaterijale od oko  2 000 m2 i poslovnim objektom površine 900 m2, u vlasništvu kompanije. 

Uspostavili smo  poslovne odnose sa mnogim Evropskim i Azijskim kompanijama kao što su : Reflectiv – Francuska, Irpen-Španija, Lexan –  Holandija, Tuplex- Poljska, Išik Plastik – Turska, Rishang, Surmountor, Jinbo, Mean Well, Yingchuangplastic –  Kina, GOQ – Korea, Titanium -Tailand

Kompanija  CEBOS- Pleksiglas centar  nakon 30 godina svog rada i dalje nastavlja sa  plasmanom repromaterijala kao što su: PLEXIGLAS, LEXAN, FOREX, ALUBOND, LED komponente i drugi  materijali koji služe  za izradu vizuelnih komunikacija i građevinu. Danas  nakon tri decenije naša kompanija ima čvrstu poziciju na bosanskohercegovačkom i regionalnom tržištu.

U  saradnji sa svojim poslovnim partnerima iz Njemačke, Italije, Španije, Poljske, Turske, Kine, Koreje, Tailanda i Srbije, brzom isporukom i dobrim zalihama repromaterijala, CEBOS- Pleksiglas centar je lider u Bosni i Hercegovini.

Svakodnevim povećanjem broja kupaca, širenjem asortimana proizvoda, obimom  prometa, kao i brzom prilagodbom novim trendovima, to dokazujemo, tako da je budućnost naše kompanije perspektivna i sigurna.

Ovo smo mi

Ovako radimo

Naša poslovnica